Hét netwerk voor ondernemers en zelfstandig professionals in de Achterhoek

Regio Doetinchem.

Inspiratie Diner Achterhoek regio Doetinchem

Inspiratie Diner Achterhoek verbindt ondernemers via tweewekelijkse dinerbijeenkomsten bij Stadscafé Simons in Doetinchem. De deelnemers zijn ondernemers en zelfstandig professionals uit de regio die op een enthousiaste wijze hun krachten bundelen, kennis delen en elkaar inspireren.

We werken vanuit een belofte: de leden versterken actief elkaars succes door gebruik te maken van elkaars kennis en netwerk.

Het dinerprogramma vindt iedere twee weken op dinsdagavond plaats. Het is gericht op inspiratie, klankborden, kennisoverdracht en elkaar via het netwerk en relaties helpen aan contacten en mogelijke opdrachten. De tweewekelijkse dinerbijeenkomsten worden georganiseerd voor ondernemers uit de regio Doetinchem.

 

 

Sfeer proeven?

Je bent welkom als onze gast!

Ben jij een ondernemer of zelfstandig professional uit de Achterhoek? Mogelijk ben jij dan het volgende lid van Inspiratie Netwerk Achterhoek!

Maar ook als je geen lid wordt ben je van harte welkom. Wil je een keer als gast aansluiten bij een ontbijt- of dinerbijeenkomst? Je betaalt slechts een beperkte gastenbijdrage.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Back to Top